Esquí

Torna la Chiken Run, la cursa de bicicletes sobre neu més esbojarrada

L’estació serà amfitriona, per quart any consecutiu, de La Molina Chicken Run, la cursa de bicicletes de descens sobre neu més destacada del país, el cap de setmana de l’1 d’abril

Amb la Setmana Santa arriba a La Molina, la cursa de bicicletes de descens sobre neu, La Molina Chicken Run, el dissabte 1 d’abril. Aquesta cursa, la més destacada del país, celebrarà la seva quarta edició al circuit de boardecross d’Alabaus i servirà també de presentació de la nova temporada d’estiu 2018 del Bikepark de La Molina.
 
La cursa de bicicletes de descens sobre neu començarà a les 08.00 h del matí amb les inscripcions, la recollida de dorsals i del welcome pack per als corredors. Aproximadament a les 10.00 h del matí, s’iniciarà la cursa Chiken Run. Tot seguit, es farà entrega dels premis als guanyadors i a les 13.00 h es durà a terme una botifarrada al Bar Alabaus. La participació en la cursa es permet a partir dels 16 anys i els menors necessitaran una autorització dels seus pares o tutors.
 
Tanmateix, més enllà de la cursa, l’estació de La Molina també comptarà amb la presència i col·laboració d’una coneguda marca austríaca de begudes energètiques amb llarga tradició en la promoció dels esports de risc, Red Bull.
 
Les inscripcions es podran fer en línia al portal de La Molina per 18 €, o el mateix dia de la cursa, per 25 €, incloent-hi, tant el forfet d'accés al Telecadira dels Alabaus que permet arribar al circuit, com l’assegurança i la botifarrada.  
 
Compte enrere

Amb La Molina Chiken Run s’incia el compte enrere per a l’estiu amb la presentació de la temporada d’estiu 2018 del Bikepark de La Molina que té previst obrir les seves portes, com ja és tradició, el primer cap de setmana de juny.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)