Waterpolo

Amb la final a vuit a l’horitzó

Waterpolo. El Barceloneta, que ha encadenat cinc triomfs, rep el Dubrovnik amb la segona posició del grup A en joc i conscient que un triomf l’acostarà decisivament al seu objectiu

L’Atlètic Barceloneta rep aquest dissabte (11.45 h) a la piscina Sant Sebastià el JUG Dubrovnik croat amb la segona posició del grup A de la lliga de campions en joc. Els barcelonins són segons quan falten quatre jornades per al final de la fase de grups després de sumar cinc triomfs consecutius, i superen en dos punts els croats. Una victòria seria decisiva, ja que el distanciaria cinc punts més en la diferència de gols, ja que el partit jugat a Dubrovnik va acabar en empat (9-9).

L’equip de Chus Martín haurà d’oferir el seu millor joc contra un rival molt potent que arriba en un gran moment després de derrotar el Brescia en l’última jornada (10-7) i convertir-se, fa tres, en l’únic capaç de derrotar fins ara el líder, l’Olympiacòs (10-8). No obstant això, els croats no han estat tan eficients lluny de Dubrovnik, ja que han perdut, amb marcadors molt ajustats, contra els equips que pugnen per situar-se entre els quatre primers que disputaran la final a vuit.

No menys bona és la targeta de presentació amb la qual els barcelonins arriben al partit. En l’última jornada van guanyar amb comoditat (5-9) a la piscina del Dinamo Moscou, el que ningú havia aconseguit fins aleshores, i arriben en un moment òptim amb totes les seves peces jugant a un excel·lent nivell. Els croats disposen de sis jugadors que van guanyar el mundial amb Croàcia a Budapest a l’estiu, entre ells el català Xavi García. Els dos conjunts es coneixen molt bé, motiu pel qual serà un partit en què els detalls seran decisius a l’hora de decantar el triomf cap a un o altre bàndol. Hi ha molt en joc, per la qual cosa els catalans hauran de sortir amb una mentalitat guanyadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)