Futbol sala

El Barça, una piconadora

Futbol sala. Els blaugrana van fer tots els seus gols en una primera part sensacional

LLEVANT 3 BARÇA LASSA 9

LLEVANT:Prieto, Sena, Antoñito, Emilio Buendía, Pedro Toro –cinc inicial–, Cecilio, Lucho, Márquez, Jorge Santes, Tripodi i Vargas.BARÇA LASSA:Paco Sedano, Marc Tolrà, Sergio Lozano, Rivillos, Esquerdinha –cinc inicial–, Joao Batista, Ferrao, Joselito, Adolfo, Rafa López i Roger.GOLS:1-0 (1’) Antoñito. 1-1 (7’) Prieto, en pròpia porteria. 1-2 (8’) Toro, en pròpia porteria. 1-3 (9’) Esquerdinha. 1-4 (11’) Esquerdinha. 1-5 (13’) Rivillos. 1-6 (13’) Rafa López. 1-7 (15’) Ferrao. 1-8 (16’) Adolfo. 2-8 (17’) Buendía. 2-9 (19’) Adolfo. 3-9 (39’) Vargas.ÀRBITRES:Moreno Reina i Ramos Marín.

El Llevant va pagar els plats trencats de l’empat al Palau del Barça contra l’Inter i va ser anorreat de la pista en una primera part letal per l’equip blaugrana, que va aconseguir la seva victòria més àmplia de la lliga fora de casa superant el 3-8 de la setena jornada a la pista del Saragossa.

El gol en el minut 1 d’Antoñito va ser un miratge. El Barça va remuntar en dos minuts, amb dos rebots afortunats, i a partir de llavors no va tenir pietat. Esquerdinha va clavar l’1-3 i l’1-4 i va arribar als 21 gols a la lliga. Amb el partit encarrilat i amb rotacions constants per part d’Andreu Plaza tothom es va voler sumar a la festa i els gols es van succeir: Rivillos, Rafa López, Ferrao i Adolfo (2).

En la segona part, amb 2-9, el Barça es va prendre les coses més amb calma, tot i que va mantenir el domini del joc i va gaudir de les millors ocasions contra un rival moralment tocat. Si en la primera part pràcticament totes les ocasions van acabar en gol en la segona el porter local va estar molt encertat.