Esquí

La Molina acull la primera Mountain T-Roc Adventure d'Skimo

Hi van participar 120 esquiadors repartits en 60 equips han gaudit d'aquesta nova competició destinada a tots els públics


El cap de setmana del 24 i 25 de març va tenir lloc a estació d'esquí de La Molina la primera edició d'una nova competició d'esquí de muntanya, la Mountain T-Roc Adventure. Aquesta nova experiència va aconseguir mobilitzar 120 esquiadors de totes les edats i procedències, que van gaudir d'un traçat dissenyat per a tots els nivells.

La cursa combinava un recorregut de resistència amb pujades i baixades amb una zona d'esprint final que va posar a prova les habilitats dels esquiadors. Per adaptar-la al màxim a tot tipus de participants, es van crear dos recorreguts diferents: Adventure, dissenyat per als corredors que s'inicien en l'esquí de muntanya, amb un trajecte fàcil i segur; i Extreme, més exigent tècnica i físicament, pensat per a professionals, amb diverses transicions de pujada i baixada, on van haver de posar i treure pells. Tots dos recorreguts compartien un denominador comú: la pujada al Puigllançada (2.409m). Després d'un ascens amb esquís i una part de pujada a peu, es baixava en Sprint Final fins a l'arribada, demostrant que s'ha après i tota l'habilitat.

A causa de les condicions meteorològiques i de seguretat va haver de readaptar el recorregut Extreme, que els més experts esquiadors van gaudir al màxim.

Aquesta cursa va comptar tant corredors novells, per als quals era la seva primera experiència en la variant de skimo; professionals mundials com Oriol Cardona o Marc Pinsach, que van guanyar la categoria Extreme i l'esprint individual; o diverses cares conegudes, com el ciclista Samuel Sánchez, l'alpinista Araceli Segarra, el popular presentador de televisió Jorge Fernández o el pilot Jordi Gené.

Organitzada com un autèntic cap de setmana a la neu, l'esdeveniment també presentava un seguit d'activitats lúdiques, entre les que estava descobrir el nou Volkswagen T-Roc a un Test Drive a la neu, acompanyats per pilots professionals. Després de la carrera, petits i grans van gaudir d'una botifarrada col·lectiva i de l'ambient relaxat en un ampli Village, on es van lliurar també els premis: els dos primers guanyadors de les categories en esprint individual van rebre com a premi uns esquís Salomon S-Lab, i als que van quedar en tercer i quart lloc se'ls van lliurar rellotges Suunto. La classificació completa de guanyadors es pot consultar al següent enllaç.

Una jornada per al record en què ha estat la primera edició de la Mountain T-Roc Adventure, els satisfets participants li auguren un més que brillant futur.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)