Waterpolo

Majoria catalana en l’Europa Cup

Waterpolo. David Martín convoca Cabanas, López Pinedo, Granados, Larumbe, Tahull, Español, Mallarach i Minguell per intentar conquerir el torneig a partir de dijous a Croàcia

La selecció espanyola de waterpolo afrontarà a partir de dijous a Rijeka (Croàcia) la primera fase final de l’Europa Cup amb un equip amb vuit jugadors catalans: Cabanas (Sabadell); López Pinedo, Granados, Larumbe, Tahull, Español i Mallarach (Barceloneta) i Minguell (Mediterrani).

El seleccionador, David Martín, ha apostat descaradament pel bloc de l’Atlètic Barceloneta, equip que està protagonitzant una temporada remarcable, sobretot en la lliga de campions. De l’equip mariner també hi serà el madrilenys Bustos i Fernández i el navarrès Munarriz. La resta de convocats són Lorrio (CN Barcelona), Barroso (CN Sant Andreu) i De Toro (Mediterrani).

La selecció espanyola ha quedat enquadrada en el grup A, amb Hongria, Grècia i Itàlia, que serà el primer rival del combinat de Martín. En l’altre grup hi seran Sèrbia, França, Montenegro i Croàcia. Els dos primers classificats jugaran la final i els segons, el partit pel bronze. El campionat és un test clau per saber les aspiracions del combinat espanyol en el campionat d’Europa, que es disputa aquest estiu a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)