Natació

“Els campionats es recorden pels resultats”

Natació. El president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertrán, que comença el seu tercer mandat, parla de l’Europeu de waterpolo de Barcelona del juliol i analitza la situació aquàtica catalana i la del país demà en una entrevista

Enric Bertrán, que afronta el tercer mandat a la natació catalana, repassa l’actualitat aquàtica catalana i del país demà en una entrevista. Un dels pilars del seu mandat és l’Europeu de waterpolo d’aquest estiu: “Tenim experiència organitzativa i estic convençut que anirà bé. L’altra obligació que tenim, perquè sempre dic que els campionats es recorden pels resultats, és intentar que hi hagi un èxit dels dos equips estatals, formats bàsicament per jugadors catalans”. Un altre dels punts forts del mandat serà la celebració del centenari el 2021.

Reconeix que la natació masculina no travessa un moment esplèndid. “Estem mancats de grans noms com havia passat en altres èpoques. Hi ha una bona base, però no hem aconseguit que facin el pas definitiu”.

També parla de l’actualitat política després d’haver-se reunit amb el president del parlament Roger Torrent juntament amb altres presidents de federacions esportives. “Hi ha uns principis democràtics i de llibertats que en aquests moments es comencen a posar en perill.” I recorda Raül Romeva: “És una persona molt estimada, ve a les piscines com a aficionat i participa en competicions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)