Futbol sala

El Catgas perd a Segòvia contra un rival de la seva lliga

Futbol sala. Els de Santa Coloma van encaixar el 6-5 en l’últim minut

SEGÒVIA 6 CATGAS 5

NATURPELLET SEGÒVIA:Cidao, Gava, Álvaro López, Javi Alonso i Sergio -equip inicial-; Carlos Muñoz, Álex Fuentes, Juanfran, Álex i Buitre.CATGAS SANTA COLOMA:Cristian, Ari, Pol Pacheco, Álvarez i Ximbinha -equip inicial-; Mario, Javi Rodríguez, Corso, Adri Orellana i Juan Carlos.GOLS:0-1, Ari (4’); 1-1, Juanfran (7’); 2-1, Juanfran (10’); 3-1, Buitre (17’); 4-1, Buitre (18’); 4-2, Ximbinha (24’); 5-2, Javi Alonso (27’); 5-3, Juan Carlos (34’); 5-4, Ximbinha (36’); 5-5, Juan Carlos (37’); 6-5, Gava (39’).ÀRBITRES:Alonso i Munez.T.G:Javi Alonso.

El Catgas va veure com el Naturpellet li remuntava el gol matiner d’Ari amb dues fogonades de Juanfran i com, abans del descans, dos gols de Buitre deixaven el marcador en un decebedor 4-1. Els gols de Ximbinha i Juan Carlos van fer l’empat en la segona part (5-5), a tres minuts del final, però Gava va posar el 6-5 definitiu en l’últim minut.