Atletisme

Mechaal fa el salt als 10.000 m

Atletisme. La federació espanyola va convocar l’atleta palamosí per disputar la copa d’Europa de Londres del 19 de maig d’aquesta distància, una prova que vol disputar en l’europeu de Berlín

La federació espanyola ha decidit incloure el palamosí Adel Mechaal en la llista d’atletes que competiran en la copa d’Europa dels 10.000 m, prova que es disputarà el 19 de maig a Londres, a la pista de Parliament Hill. Mechaal, que s’ha estat entrenant les últimes setmanes en altitud a Etiòpia, fa anys que no competeix en cap prova oficial dels 10.000m. De fet, la seva marca personal és del 2010 (32:09.9), un registre que ha millorat diverses vegades en els 10km en ruta, en la qual té un rècord personal de 29:26 (2013). El palamosí i el seu entrenador, Antonio Serrano han apostat aquest 2018 per córrer els 10.000m en l’europeu de Berlín i necessita fer la marca mínima. A Alemanya considera que pot mantenir el ritme amb els millors i atacar-los en les últimes voltes.

El català, proclamat millor atleta estatal del 2017, formarà equip amb Toni Abadía, Fernando Carro, Mohamed Alí Jelloul, Chiqui Pérez i Yago Rojo.

D’altra banda, Ayad Lamdassem, Marta Galimany i Maria Casanueva formen part de la preselecció de la federació espanyola per a la marató de l’europeu. En l’equip masculí encara hi ha dues places lliures, a les quals podrien aspirar Leiva i fins i tot Castillejo si no hi ha més atletes que facin la mínima que exigeix la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)