La Sirena CN Mataró s’emporta el bronze de la copa LEN

Waterpolo. El Dunaujvaros sorprèn el gran favorit, l’Olympiacòs, i obté el títol en una final molt ajustada (11-13)

La Sirena CN Mataró ha aconseguit la medalla de bronze de la copa LEN després de superar el Plebiscito Pàdua en un partit molt intens i ajustat (11-8) a la piscina del Sorrall. A diferència de les semifinals, el conjunt amfitrió ha sortit molt endollat i en un minut i mig ja ha aprofitat les dues primeres jugades de superioritat, amb gols de Marta Bach, des de la boia, i Helena Lloret, de penal. El conjunt italià ha reaccionat (2-3), però les mataronines han tret tota la seva capacitat competitiva i han tancat el primer quart amb avantatge (4-3). A partir d’aquí, el conjunt de Florin Bonca ja no ha cedit la iniciativa i ha rubricat la victòria amb parcials de 3-1, 2-2 i 2-2. Les golejadores locals han estat: Laura Vicente (2), Helena Lloret (2), Clara Cambray (2), Ciara Gison (2), Marta Bach (1) i Liana Dance (2).

En la pugna pel títol, el Dunaujvaros ha sorprès l’Olympiacòs, el gran favorit, i ha assolit la victòria en una final molt ajustada (11-13). Els parcials del partit han estat 4-4, 1-3, 4-3 i 2-3. Pel bàndol del club hongarès, que ha conquerit el primer títol europeu de la seva historia, han destacat les seves grans llançadores, la capitana Krisztina Garda, autora de 4 gols, i Dorottya Szilagyi, que n’ha marcat 3.