Més esport

230 equips, d’Olot a Sant Feliu

Resistència. La vuitena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker Girona va començar ahir al Recinte Firal de la capital garrotxina amb més de mil participants i 300 voluntaris

L’Oxfam Intermón Trailwalker Girona s’ha dut a terme aquest cap de setmana en la seva vuitena edició entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. Hi van prendre part 230 equips de sis persones, que han recollit una quantitat mínima de 1.500 euros que l’ONG destinarà a projectes relacionats amb l’aigua, la higiene i el sanejament a tot el món. “Saber que estàs complint una meta personal, millorant les relacions amb el teu entorn immediat i ajudant a construir un món millor, és una experiència tan completa que, qui la prova, la vol repetir, malgrat l’esforç titànic que suposa, o potser també per això”, va dir el director d’Oxfam Intermón, José María Vera, que va qualificar la prova d’una aventura molt especial per als participants.

El temps per cobrir el recorregut de 100 quilòmetres entre la capital garrotxina i la Costa Brava, per la ruta del Carrilet, és de 32 hores. La meitat dels equips estan formats per companys de feina que afronten el repte esportiu, solidari i de treball en equip. L’entitat amb més equips, a la sortida d’Olot, era CaixaBank (28), seguida de Banc Sabadell (15). Caixa d’Enginyers Las Lolas G110, amb 3.420 euros, va ser el que més diners va recaptar.

La Trailwalker es fa des de 1986 arreu del món (11 països) i hi han participat 50.000 equips. Des que va arribar a Catalunya el 2011, i afegint-hi les cites que es fan a l’Estat (Madrid i el País Basc), 3.000 equips han recaptat més de 6 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)