Més esport

Tornen els F-1 de les regates

Vela. Les Extreme Sailing Series tornaran a Barcelona amb els catamarans més ràpids del món i amb la possibilitat per als espectadors de veure de prop les tripulacions i els vaixells

Les Extreme Sailing Series tornaran a Barcelona del 14 al 17 de juny. Es tracta d’una competició de vela mundial i altament professional –considerada la fórmula 1 de la vela– que, a la seva dotzena edició, recorre vuit seus emblemàtiques de tres continents en només deu mesos.

Durant quatre dies es podrà seguir l’espectacle d’aquests velers voladors des del village d’entrada gratuïta situat a prop de l’hotel W a la plaça Rosa dels Vents, al costat de la Barceloneta, amb activitats per a tots els públics, música i comentaris en directe. Com a novetat, la flota s’allotjarà a la Marina Vela, una nova marina esportiva situada a la zona de Nova Bocana, des d’on els espectadors podran veure de prop les tripulacions i els vaixells.

Alguns dels equips internacionals que hi van participar el 2017, com l’Alinghi, el Red Bull Sailing Team, el Land Rover BAR Academy, el SAP Extreme Sailing Team i els guanyadors de la primera edició, l’Oman Air, tornaran al camp de regates, on se’ls uniran noves tripulacions com ara el Team Mèxic i un equip local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)