Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta jugarà la final a vuit

Waterpolo. La victòria a Budapest (6-8), la setena seguida a la lliga de campions, confirma la classificació dels mariners per a la cita de Gènova

L’Atlètic Barceloneta ha derrotat l’OSC Budapest (6-8) a domicili en la dotzena jornada de la lliga de campions. La victòria classifica els catalans per a la final a vuit que es jugarà a Gènova entre el 7 i el 9 de juny. Els mariners han encadenat la setena victòria, han guanyat tots els partits europeus en el que portem d’any, en un partit que han controlat d’inici a fi.

Fran Fernàndez ha avançat l’Atlètic Barceloneta en el marcador i els locals han empatat (1-1). Però els de Chus Martin han respost amb un parcial de 0 a 3 (1-4) i han sabut administrar l’avantatge fins al final. S’han plantat a l’últim parcial amb quatre gols de marge (3-7). Els locals han fet un últim esforç (5-7), però un gol de Munarriz (5-8) ha esvaït el perill. Tahull i Mallarach han estat els màxims golejadors catalans amb dos gols cadascú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)