Tennis

Eliminen Djokovic

Tennis. Rafael Nadal es va classificar per als quarts de Montecarlo amb solvència i s’enfrontarà a Dominic Thiem, el botxí del serbi

Novak Djokovic va acabar la seva aventura a Montecarlo en els vuitens de final després de perdre contra l’austríac Dominic Thiem per 6-7 (2), 6-2 i 6-3 en dues hores i vint-i-nou minuts. El serbi, novè cap de sèrie i doble campió del torneig, s’havia retrobat amb la victòria després de l’obert d’Austràlia i havia guanyat dos partits abans de perdre contra el cinquè favorit. Thiem jugarà els quarts de final contra Rafael Nadal, el primer cap de sèrie. El manacorí va ser molt superior al rus Karen Khatxànov i el va derrotar sense cap problema per 6-3 i 6-2 en una hora i dinou minuts.

El tercer cap de sèrie, l’alemany Alexander Zverev, va tornar a necessitar tres sets per continuar endavant i aquest cop va classificar-se per als quarts de final. Va vèncer el seu compatriota Jan-Lennard Struff per 6-4, 4-6 i 6-4. El croat Marin Cilic, el segon favorit, es va classificar directament pels quarts per la lesió del seu rival. El canadenc Milos Raonic (14) es va retirar per una lesió en el genoll dret. El castellonenc Roberto Bautista (11) va ser derrotat pel belga David Goffin per 6-4 i 7-5.

En els dobles el barceloní Marcel Granollers i l’uruguaià Pablo Cuevas es van classificar per quarts després de derrotar els francesos Herbert i Mahut (5) per 7-5 i 7-6 (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)