Ciclisme

Lance Armstrong pagarà 5 milions de dòlars i posa fi al seu procés judicial

Ciclisme.

Lance Armstrong ha acceptat pagar una multa de 5 milions de dòlars per resoldre la demanda que li havia interposat l’US Postal, patrocinador de l’equip amb què el ciclista texà va guanyar sis dels seus set Tours de França entre el 1999 i el 2004. Armstrong, a qui l’UCI va sancionar de per vida, va ser desposseït d’aquestes victòries i de la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Sidney per haver format part d’un programa sistemàtic de dopatge.

El gener del 2013, el corredor nord-americà va confessar, en una entrevista amb la periodista Oprah Winfrey, que havia consumit substàncies dopants i que fins i tot havia rebut transfusions de sang al llarg de la seva carrera professional.

El Departament de Justícia dels Estats Units va demanar una indemnització de 100 milions de dòlars després d’unir-se a la causa iniciada el 2010 per l’excompany de Lance Armstrong, Floyd Landis, en representació del servei postal dels EUA, que l’acusava de frau per consumir drogues amb la finalitat de millorar el seu rendiment esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)