Handbol

El Fraikin Granollers, embalat

Handbol. L’equip vallesà vol aprofitar la inèrcia guanyadora dels partits contra el Barça i l’Ademar per obtenir un bon resultat contra el Saint-Raphaël en l’anada dels quarts de final de la copa EHF

El Fraikin Granollers arriba al primer assalt dels quarts de final de la copa EHF reforçat moralment després d’haver superat els dos primers classificats de la lliga Asobal, el Barça (28-29) i l’Ademar de Lleó (31-23), en menys d’una setmana. L’equip granollerí vol aprofitar aquesta embranzida per accedir a la segona final a quatre de la segona competició europea en tres anys. El darrer obstacle per arribar al final de festa de Magdeburg (19 i 20 de maig) és el Saint-Raphaël (a les 20.45 h per Esport 3), el quart classificat de la lliga francesa.

L’entrenador Antonio Rama va admetre que no els va agradar el resultat del sorteig dels quarts de final, però després dels darrers resultats es veuen amb cor de doblegar qualsevol rival. “Si hem estat capaços de coses inexplicables per què no podem tirar endavant aquesta eliminatòria?”, es preguntava el tècnic després de la gesta del Palau Blaugrana. En les files del Saint-Raphaël destaca l’excentral del Barça Dani Sarmiento, el lateral internacional amb França Adrien Dipanda i l’extrem esquerre Raphael Caucheteux, el màxim golejador de l’equip tant en la competició europea com en la lliga francesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)