Rugbi

El Barça tanca la lliga amb un triomf a domicili

Rugbi. Completa la millor temporada des del seu retorn a divisió d’honor

CISNEROS 23 BARÇA 29

CISNEROS:Vallejo, Del Hoyo, Hattori, Marín, Cerquinho, Mendoza, Del Valle, D’Alte, Munilla, Norton, Soriano, Stewart, Gorrotxategi, Serra i Domínguez. També van jugar Llanes, Lemos, González, Cauche i Mañero.FC BARCELONA:Miniño, Alcides, Molinari, Auwerda, Belgrano, Bougeard, Marron, Hogg, Martínez, Guemes, Borel, Barbarit, Losada, Granell i Kovalenko. També van jugar Ortst, Clarà, Cruz, Mirabet, Pezet-Poux i De la Fuente.MARCADOR:0-5, 5-5, 5-8, 10-8, 15-8, 15-13, 15-15, 15-20, 15-22, 20-22, 23-27 i 23-29.ÀRBITRE:Iñigo Atorrasagasti.

El Barça va tancar la seva millor temporada després del seu retorn a la divisió d’honor amb bones sensacions. Els blaugrana van guanyar al terreny de joc del Cisneros i ho van fer remuntant un resultat advers en un gran tram final de partit. Les marques de l’equip català les van anotar Guemes, Borel, Barbarit i Hogg mentre que el jove Kovalenko va agafar la responsabilitat d’anotar un cop de càstig i tres transformacions.

Amb la victòria d’ahir l’equip iguala el registre de fa 33 anys, quan l’equip va aconseguir també nou victòries en una sola temporada a divisió d’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)