Rugbi

De pallissa en pallissa

Rugbi. El GEiEG, després del 0-87 de la setmana passada, entra a la semifinal de la fase d’ascens amb el 61-0 d’ahir en espera de tancar la lligueta en primer lloc i tenir el factor camp

GEIEG 61 MURALLA 0

GEIEG:Alarcón, Pérez, de Andrés, Eva García, Fàbrega, Castellvell, González, Vélez, Magro, Félez, Page, Crosnier, Joly, Mateo, i Ibáñez –quinze inicial–, Toro, Cotspon, Aymerich, Andrea Garcia, Melénez, Gómez i Guzman.MURALLA RUGBY CLUB:Ben, Repulles, Bordas, Janeiro, Grzywacz, Mur, Viñas, J. Hernández, Veiga, Fernández, Vega, Mari, Buján, Martín i Corrales –qinze iniciail–, de la Orden, Neukum, Castro, Cornejo, Pino i A. Hernández.MARCADOR:5-0 Vélez (2’), 10-0 Eva Garcia (5’), 15-0 Vélez (8’), 20-0 Vélez (17’), 22-0 Félez (17’), 27-0 Page (21’), 29-0 Félez (21’), 34-0 González (26’), 39-0 Fàbrega (34’), 41-0 Félez (34’), 46-0 Vélez (38’), 51-0 González (56’), 56-0 González (68’) i 61-0 Cotspon (76).

El GEiEG es va assegurar ser a la semifinal de la fase d’ascens a divisió d’honor després d’una altra victòria d’escàndol, 61-0 ahir a casa contra el Muralla gallec i una setmana després del 0-87 al camp del campió gallec. Campió català i favorit a tornar a la categoria que va perdre el curs passat, el conjunt grupista espera el resultat de La Única RT basc contra l’Unizar avui per afrontar el darrer partit de la lligueta diumenge que ve a Palau, un escenari en què jugarà la semifinal a partit únic si acaba primer, contra el segon de l’altre grup també de quatre.

L’inici del GEiEG, ahir, feia por: en menys de 20 minuts ja guanyava 20-0. “Ha anat bé perquè hem tornat a fer jugar una mica totes les jugadores, que ens va molt bé perquè vagin acumulant minuts. Hem estat superiors tant en melé com en touch encara que al principi la melé era un dubte perquè elles tenien jugadores molt grosses però les hem dominat molt bé en totes les fases del joc”, valorava l’entrenadora grupista, Coral Vila, que es mostrava contenta: “El nostre plantejament inicial ja ha estat fer-les moure i desgastar-les físicament per tenir avantatge, i ho hem aconseguit.” “S’ha jugat bé, una bona primera part i la gent ha anat acumulant minuts” hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)