Ciclisme

Jungels s’emporta la Lieja-Bastogne-Lieja

Ciclisme. El luxemburguès s’ha escapat a 16 quilòmetres del final i ha aconseguit el triomf més important de la seva trajectòria

Bob Jungels (Quick-Step) ha guanyat la Lieja-Bastogne-Lieja amb un temps de 6h24’44. El ciclista luxemburguès ha aconseguit culminar amb èxit una escapada que ha iniciat a 16 quilòmetres de l’arribada. “No he cregut en la victòria fins a l’últim moment”, ha reconegut després de creuar la meta. El seu cap de files, Julian Alaphilippe, ha acabat quart, a 39 segons. Aquesta és la victòria número 27 de l’any, amb 12 corredors diferents, del Quick-Step. “Feia temps que buscava un resultat important i ha arribat avui”, ha manifestat Jungels que, fins avui, tenia com a principals èxits una etapa en el Giro i quatre campionats del seu país.

Segon ha estat el canadenc Michael Woods (EFD) i tercer, el francès Romain Bardet (Ag2r), tots dos a 37 segons de Jungels. El murcià Alejandro Valverde no ha pogut, doncs, revalidar la victòria en aquesta cursa.