Tennis

Djokovic cau a la segona ronda, davant Klizan

Barcelona Open Banc Sabadell. El serbi ha estat superat per un jugador que ve de la fase prèvia i que va ser semifinalista del torneig al 2015

Novak Djokovic (6) ha tingut un camí curt en el Barcelona Open Banc Sabadell. El serbi ha perdut aquest migdia amb claredat davant l’eslovè Martin Klizan (140 en el rànquing ATP) per 6-2, 1-6 i 6-3. Klizan, que va ser semifinalista del torneig al 2015 i ve de la fase prèvia, ha tombat Djokovic amb un joc molt agressiu.

Per altra banda, el japonès Kei Nishikori (14) s’ha ressentit de la lesió que té al canell i s’ha retirat quan perdia per 6-3, després de 46 minuts, davant Guillermo García López. Campió el 2014 i el 2015 a Barcelona i finalista el 2016, el japonès havia encaixat la darrera eliminació a Barcelona el 2013 quan va perdre, també en la pista 1, contra Albert Ramos.

El matí ja ha arrencat amb l’abandó del coreà Hyeon Chung (9), que ahir ja s’havia retirat del quadre de dobles per culpa d’una lesió. El seu lloc l’ha ocupat Pablo Andújar (153è), finalista el 2015, que es va quedar a les portes del quadre en el darrer partit de la prèvia quan va perdre amb el nord-americà Bjorn Fratangelo (106è).

Per altra banda, el búlgar Grigor Dimitrov, campió de la copa Masters i segon favorit, ha superat clarament Gillles Simon (70è), per 6-2 i 6-1, mentre que Dominic Thiem (3) ha guanyat per 7-6 i 6-1 el balear Jaume Munar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)