Tennis

Thiem i Dimitrov cauen eliminats en el Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis. El grec de 19 anys Stefanos Tistsipas apallissa l’austríac per 6-3 i 6-2 en una gran exhibició i l’asturià Pablo Carreño s’afegeix a les semifinals superant el búlgar per 6-3 i 7-6 (4)

El jove grec de 19 anys Stefanos Tsitsipas (63è de l’ATP) ha signat aquest migdia una autèntica exhibició i ha apallissat l’austríac Dominic Thiem (3), el finalista el 2017, per 6-3 i 6-2 en una hora i 20 minuts en el primer partit de quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell. El botxí d’Albert Ramos dijous, jugarà demà dissabte la semifinal contra l’asturià Pablo Carreño (5), que ha fet un joc molt agressiu i ha derrotat per 6-3 i 7-6 (4) el búlgar Grigor Dimitrov (2) en una hora i 37 minuts.

Thiem ha arrencat amb un break repartint bastonades amb la seva dreta. El pes de la bola feia mal a Tsitsipas, que ha reajustat de seguida el seus cops i ha trencat el servei del seu oponent en el sisè joc (3-3). El jove valor grec ha furgat a la ferida en el vuitè (5-3) consumant el segon cop d’efecte amb una desgraciada doble falta de Thiem. Cada cop més dominador des del centre dela pista amb una dreta de molta precisió i velocitat –tant la paral·lela com la invertida–, Tsitsipas, que domina perfectament el joc d’altures en tasques defensives, ha enfilat la recta de la semifinal amb un altre trencament en el cinquè joc del segon acte (3-2). Ha posat el peu al coll de l’austríac i no l’ha deixat ni respirar. Ha segellat el quart break en blanc (5-2) i ha tancat el partit sense deixar que el seu ofuscat rival anotés cap punt més, amb autoritat, com si fos una figura consagrada. L’austríac havia derrotat l’hel·lè en els dos duels previs, tots dos jugats enguany a Qatar i a Indian Wells, però avui la diferència a favor de l’irreverent nouvingut ha estat abismal.

Carreño ha iniciat el partit amb un break en el primer joc però Dimitrov s’ha recuperat immediatament (1-1). El de Gijón, molt segur i amb una dreta de quirats, hi ha tornat en el vuitè joc i ha segellat el triomf parcial (6-3). En el seus minuts d’or ha encadenat un parcial de 4-0 –del 4-3 a l’1-0 del segon set. El segon acte ha estat força més igualat –un break per a cadascun–, però Carreño ha gestionat força millor el tie-break.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)