Handbol

Raúl Entrerríos renova per dues temporades més

Handbol. L’asturià tancarà la seva etapa com a jugador amb el Barça el 2020 i després formarà part de l’estructura tècnica fins al 2024

El Barça Lassa rebrà avui el Guadalajara (17 h, Movistar +) en l’antepenúltima jornada de la lliga Asobal havent tancat una de les carpetes que tenia pendents en aquest tram final de curs. Raúl Entrerríos, de 37 anys, acabarà la seva etapa com a jugador amb la samarreta blaugrana després de l’acord que es va oficialitzar ahir a les oficines del club, en un acte amb el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, i el mànager esportiu, David Barrufet. El central asturià ha renovat per dues temporades més i a partir del 2020 i fins al 2024 formarà part de l’estructurà tècnica de l’entitat.

Entrerríos va arribar al Barça el 2010 provinent del Valladolid i des d’aleshores ha guanyat tots els títols possibles, entre els quals destaquen la lliga de campions del 2011 i la del 2015. El jugador asturià és la connexió del tècnic Xavi Pascual sobre la pista i aquest curs, tot i la seva edat, s’ha hagut de multiplicar per les nombroses lesions que ha tingut la primera línia de l’equip. “Estic molt feliç de seguir aquí. Hi soc des de ja fa uns quants anys i segueixo amb la mateixa il·lusió que el primer dia”, va destacar el central. Pascual també va valorar positivament la renovació del segon capità de l’equip: “És una gran notícia per al club, per a ell i per a tots els culers. S’ho ha guanyat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)