Ciclisme

La capitalitat del corriol

Ciclisme. La Girona MTB Challenge converteix la ciutat, de diumenge a dimarts, en el destí de 500 corredors per fer 189 km en tres etapes

La Girona MTB Challenge obre demà la seva segona edició en el format per etapes, després de l’espaterrant èxit de participació en les dues primeres cites de la BTT a una de les capitals mundials del ciclisme. Tot l’entorn de corriols no es podia cobrir en una sola cursa, encara que fos en format marató i, aquest cap de setmana llar, mig miler de corredors de 20 països es preparen per gaudir de 189 quilòmetres i 4.600 metres de desnivell repartits en tres etapes.

L’atractiu de Girona per al ciclisme es multiplica amb una prova que organitza Klassmark i que té en les instal·lacions de Fontajau la base d’operacions de la Girona MTB Challenge, amb tots els serveis de destinació de turisme esportiu a l’abast i, el recorregut, com a pol d’atracció per a participants d’arreu que cada dia a les 19 h podran gaudir del resum de l’etapa, al mateix Parc de les Ribes del Ter.

Els favorits són Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory), Antonio Ortiz (BH Castelli), Sandra Santanyes (Olympia Factory) o Tomàs Misser (Orbea Factory). I, les etapes, 58 km i 1.500 m. de desnivell positiu aquest diumenge per les Gavarres, amb els desnivells més pronunciats. L’etapa reina és dilluns, amb 80 i 2.000 per la Vall de Llémena i Vilanna i, la darrera i definitiva, de 51 i 1.100 dimarts en direcció el Pla de l’Estany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)