Topen amb la mateixa pedra

Waterpolo. L’Atlètic Barcelona encaixa la segona derrota europea, també contra el Brescia, en un partit en què està negat en atac i ja no pot aspirar al primer lloc del grup

BARCELONETA 5 BRESCIA 7

BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados, Munarriz (2), Vrlic, Larumbe, Paul, Fernández, Tahull, Perrone (2), Mallarach (1), Bustos i Linares.BRESCIA:Del Lungo, Guerrato, C. Presciutti, Guidi, Paskovic (1), Rizzo (1), Muslim (2), Nora (2), N. Presciutti, Bertoli, Janovic, Vukcevic (1) i Morretti.PARCIALS:0-2, 2-2, 3-2 i 0-1ÀRBITRES:Schartz i Koryzna.

L’Atlètic Barceloneta es va acomiadar de la possibilitat de lluitar pel primer lloc del grup en la lliga de campions després d’encaixar contra el Brescia la segona derrota de la temporada, la primera casa. Els mariners ja havien cedit a la piscina dels italians. Els de Chus Martín van pagar molt car el seu desencert pràcticament absolut en les jugades de superioritat on només van fer un gol de les deu ocasions en què van tenir un jugador de més. L’equip no va aprofitar, ni tan sols, una jugada amb doble superioritat quan encara no havia obert el marcador. Això es va reflectir en la nul·la efectivitat en el primer i l’últim quart, quan l’equip va ser incapaç de marcar un gol tot i tenir ocasions claríssimes davant del porter italià, que va fer aturades de molt de mèrit.

Dos gols de Perrone en el segon quart van evitar mals majors abans del descans (2-4) i en el tercer l’equip català va creure en la remuntada durant alguns minuts, sobretot quan Blai Mallarach va fer el 5-6 amb una fuetada amb l’esquerra. Quedava molt partit però l’inici de l’últim quart va ser exasperant. L’equip va desaprofitar tres atacs seguits, dos amb superioritat, per fer el 6-6 ja que els italians tampoc veien porteria per la bona feina de Linares sota els pals. Amb tot, el gol del montenegrí Musli va ser una llosa per als mariners, que veien com tot l’esforç defensiu quedava en no res pels constants errors en atac. Granados, Munarriz i Larumbe ho van provar de totes les distàncies mentre que Vrlic va viure el seu propi malson a la boia topant sempre amb els pals i el porter.

L’equip, ja classificat per a la final a vuit, haurà de defensar el segon lloc del grup a la piscina del líder, l’Olympiacòs.