El Barça s’acaba de posar a punt per a la copa

Lliga Asobal. Els blaugrana van derrotar el Guadalajara en un partit que van sentenciar amb un parcial de 9-0 en la segona meitat

BARÇA 33 GUADALAJARA 17

BARÇA LASSA:Pérez de Vargas (1), Entrerríos (2), Sorhaindo, Rivera (7, 1p), Mem (4), Morros i Aleix Gómez (3) –set inicial–; Ristovski, Tomàs (2), Andersson (5, 2p), Ariño (2), N’Guessan (3), Syprzak (2, 1p), Hernández (1), Dolenec (1) i Lenne.QUABIT GUADALAJARA:Hombrados, Mellado, Márquez (2), Montoya (1, 1p), Agustin, Vigo i Moya (2, 1p) –set inicial–; Eceolaza, Benedito (3, 2 p), Sanz (2), Bozalongo, Fuentes (2), Javier Garcia (5) i Sedano.PARCIAL CADA CINC MINUTS:3-1, 8-3, 10-6, 12-7, 14-9, 15-10 (descans); 18-12, 23-12, 26-12, 28-14, 30-16 i 33-17.ÀRBITRES:R.A. García i G. Muro. Van excloure Hernández (17’ i 23’), N’Guessan (40), Dolenec (50’) i Agustin (49’).

El Barça Lassa està a punt per afrontar la copa la setmana vinent. Els blaugrana van derrotar sense gaires problemes (33-17) en l’Asobal el Quabit Guadalajara, un equip que va aconseguir empatar en la primera volta a la seva pista. L’equip de Xavi Pascual va sentenciar el partit en la segona meitat amb un parcial de 9-0. El conjunt blaugrana va mostrar que està bé per afrontar els quarts de final de la copa que jugarà el divendres 4 de maig contra el Recoletas Atlético Valladolid al Madrid Arena.

Els blaugrana van marcar el primer gol i no van deixar que el Guadalajara ni tan sols empatés el partit en els primers minuts. Ràpidament es va distanciar en el marcador amb un 7-2 en el minut 8, i un 12-6 en el 18, gràcies a l’encert de Valero Rivera i de Dika Mem davant de porteria. Es va arribar al descans amb un 15-10. En aquesta primera meitat va tornar a jugar davant el seu públic Lasse Andersson, després d’estar tretze mesos lesionat i reincorporar-se a l’equip la jornada passada. El danès va fer cinc gols durant el partit.

En la segona meitat el Barça va acabar de sentenciar la victòria. A partir del 17-12 els blaugrana van fer un parcial de 9-0 i van mantenir el Guadalajara sense marcar cap gol durant onze minuts. El marcador es va situar en un 26-12 en el minut 44 i tot va quedar dat i beneït. La màxima diferència va arribar amb el resultat final, 33-17.