Tennis

Nadal escombra Tsitsipas i obté el seu onzè Godó

Tennis. El balear encadena 46 sets seguits guanyats sobre terra i obté el seu 55è títol en la superfície davant d’un jove rival de 19 anys que ha patit molt en la seva primera final (6-2 i 6-1)

El balear Rafa Nadal (1) ha obtingut aquesta tarda el seu onzè títol en el Barcelona Open Banc Sabadell 66è Trofeu Comte de Godó superant en la final al grec de 19 anys Stefanos Tsitsipas (63è de l’ATP) per 6-2 i 6-1 en una hora i 18 minuts, la final més curta de la història del torneig. El joc en blanc al servei a favor del tennista hel·lè ha estat un miratge (0-1). Nadal ha estat infinitament superior i Tsitsipas s’ha vist desbordat pel joc i la inspiració del seu rival i per les circumstàncies en la seva primera final ATP. El manacorí ha disputat la seva 113a final i acumula 77 títols, 55 dels quals els ha guanyat en terra batuda. Encadena, a més, el rècord absolut de 46 sets seguits guanyats en la superfície des de Roma 2017. Du un balanç sobre argila de 401 partits guanyats i només 35 derrotes en la seva carrera. Nadal conserva el número 1 del tennis mundial mentre que el grec ascendirà avui al lloc 44è.

Títol català en dobles

El català Marc López i el toledà Feliciano López, tots dos del RCT Barcelona, han guanyat la final de dobles i han alçat, en un duel marcat pel vent, el primer títol del curs. Els López han derrotat el pakistaní Aisam-Ul-Haq Qureshi –campió el 2017 amb el romanès Mergea– i l’holandès Jean-Julien Roger (9è de l’ATP) per 7-6 (5) i 6-4 en una hora i 52 minuts. El darrer català campió va ser Jordi Burillo (1997) fent parella amb Alberto Berasategui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)