Handbol

Andersson: “Ara soc mentalment més fort”

Handbol. El lateral danès confirma que es troba molt bé després del seu retorn a les pistes

Lasse Andersson va tornar a sentir diumenge passat l’escalf del Palau Blaugrana en el seu reton davant dels aficionats: “Em falten paraules per descriure les emocions que em ronden pel cap.” La prèvia i el partit van ser rodons. El lateral danès va rebre un homenatge en forma de vídeo abans de disputar el matx contra el Guadalajara. Els aficionats culers li van dedicar un sentit aplaudiment, que va continuar al llarg del duel gràcies a la seva actuació i als seus cinc gols. “He lluitat molt per jugar, i físicament em sento molt bé”, va declarar una vegada finalitzat el partit.

Després de tretze mesos lesionat i d’haver disputat el primer enfrontament lluny de casa contra el Zamora la jornada anterior, Lasse Andersson va encadenar el segon partit consecutiu. “Cada partit sortirà millor. És l’únic camí que vull seguir.” El sofriment del danès s’ha transformat en fortalesa: “Ningú em podrà aturar. Ara soc mentalment més fort.” El lateral blaugrana va afegir que se sentia molt feliç després de la tornada a la pista. El jugador espera ser decisiu en la fase final de la copa, que es jugarà aquesta setmana a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)