Waterpolo

Segons el pronòstic

Waterpolo. El Barceloneta obre els quarts de final amb victòria contra el Real Canoe (18-9). El Barcelona s’imposa per la mínima contra el Mataró (7-6)

BARCELONA 7 MATARÓ 6

BARCELONA:Lorrio, Davie, Tomasa (1), Zinurov, Ferrer, Valera (4), Esteller, Nispeling (1), Montes, Gomà, Marsal (1) i Van Ijperen.MATARÓ:Lloret, Andrés (1), Puig, Corbalán, Fernández, Mínguez, Bertrán, Ruiz, Codina (1), Barbena (1), Merino i Yáñez (3).PARCIALS:1-1, 2-0, 1-2 i 3-3.ÀRBITRES:Gómez i Torres.

BARCELONETA 18 REAL CANOE 9

ATLÈTIC BARCELONETA:Linares, Famera (2), Granados (1), Munarriz (1), Vrlic, Larumbe (2), Paul (3), Fernández (1), Tahull (2), Perrone (1), Mallarach (5), Bustos i Weiland.REAL CANOE:Tébar, Alcón, Gómez, De Grado (3), Lorrio, Platero, García (2), Camarena, Gutiérrez (3), López, Lucas (1), Fernández i Benavides.PARCIALS:Text.ÀRBITRE:Teixidó i Verdejo.

L’Atlètic Barceloneta va treure partit de la seva condició d’equip local i es va imposar sense gaires dificultats en el primer enfrontament dels quarts de final de la lliga de waterpolo. L’equip català, campió de la fase regular, es va imposar contra el Real Canoe, vuitè classificat, per un clar 18 a 9. Malgrat la diferència en el marcador final, l’inici del partit va ser molt més igualat. Després del primer període, el Barceloneta només dominava d’un gol, però amb el pas dels minuts, i amb Blai Mallarach com a jugador més destacat (5 gols), va prendre el control total del partit. El segon partit de la sèrie tindrà lloc demà (13 h) a Madrid. Si el Barceloneta torna a guanyar es classificarà per als quarts de final.

Igualtat en els altres quarts de final

L’altre partit de quarts de final, que van disputar el CN Barcelona i el Quadis Mataró, va ser molt més igualat i amb poques ocasions de gols a l’inici –empat a 1 en el primer període–. En el segon període, els de Toni Esteller van arriscar més en atac i van aconseguir un avantatge de dos gols. El Mataró va reaccionar i va aconseguir equilibrar el partit en l’últim període (6-6), però finalment l’equip local va aconseguir sentenciar. El segon partit de l’eliminatòria, a la piscina del Mataró, el jugaran també demà, a les 18 h.

Avui començaran les dues eliminatòries restants dels quarts de final pel títol de lliga. L’Astralpool Sabadell, com a segon classificat de la lliga regular, rebrà a casa (20 h) el Mediterrani (7è). En l’altre partit s’enfrontaran a les 20. 30 h el CN Terrassa (3r) i el CN Sant Andreu (6è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)