Atletisme

Constel·lació d’estrelles a Qatar

Lliga del diamant. Elaine Thompson, Kendra Harrison, Mutaz Essa Barshim i Christian Taylor, entre els grans campions que aposten per competir divendres a Doha

La temporada tot just arrenca divendres però a Doha, a banda de Semenya, altres grans figures de l’atletisme mundial aposten per la lliga del diamant en una temporada sense mundial ni jocs olímpics.

La doble campiona olímpica dels 100 i els 200 metres, Elaine Thompson, és la més destacada en el sector de la velocitat, juntament amb el campió del món dels 200 m, el turc Ramil Gulyev i l’africà Isaac Makwala. L’ídol local Mutaz Essa Barshim no faltarà en el concurs d’altura, mentre que en el triple es reviurà un duel ja clàssic, el del nord-americà Christian Taylor i el cubà Pedro Pablo Pichardo. La grega Katerina Stefanidi, campiona olímpica i del món, es posarà a prova en el concurs femení de perxa mentre que en els llançaments Sandra Perkovic (disc) i Thomas Röhler (javelina), l’heroi del 2017, centraran l’atenció dels aficionats. Menció especial també per als nord-americans Kendra Harrison, recordista mundial dels 100 m tanques, i Kerron Clement, campió olímpic dels 400 m tanques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)