Futbol sala

El Barça Lassa fitxa Douglas Jr

Futbol sala. El brasiler, amb passaport kazakh, té 29 anys, és considerat el millor tanca del món i jugarà en el conjunt blaugrana les pròximes tres temporades

El Barça Lassa ha tancat el fitxatge de Douglas Jr. per a les tres pròximes temporades, segons ha avançat Esport3. El jugador brasiler de 29 anys té passaport kazakh i se’l considera el millor jugador en la posició de tanca del món. Douglas Jr. da Silva Negreiros procedeix del Kairat Almaty rus, al qual va arribar l’any 2014 procedent de l’Era Pack Chrudim de la República Txeca. Aquest va ser el seu primer club europeu i hi va arribar l’any 2008. Des de l’any 2015 Douglas Jr. té la nacionalitat del Kazakhstan i és internacional per aquest país. En el campionat d’Europa de l’any 2016 va guanyar la medalla de bronze amb el Kazakhstan i en l’europeu del 2018 va acabar en la quarta posició. En el mundial del 2016 el combinat kazakh va arribar als vuitens de final, en què va ser eliminat per Espanya, i va ocupar l’onzena posició. Douglas Jr. va guanyar la UEFA Futsal Cup amb el Kairat Almaty la temporada 2014/15, derrotant el Barça en la final. El conjunt del Movistar Inter també s’havia interessat per fitxar-lo, però al final ha estat el conjunt blaugrana el que l’ha incorporat a les seves files per als propers tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)