Cara i creu del factor piscina

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell es va desfer del Mediterrani (8-7) i el Sant Andreu va vèncer a Terrassa (9-11) en el primer partit de l’eliminatòria dels quarts de final de la lliga

terrassa 9 sant andreu 11

CN TERRASSA:Aguilar, Sanahuja (1), Mora (2), Alarcón (1), Òscar Aguilar, De la Fuente, Sánchez, Salvador, Jordi Pérez (3), Galeev, Rodríguez (1) i Agulha (1).SANT ANDREU:Santis, Veenhuis (2), Barnils, Tenorio (2), Barroso (3), Saboya (2), Brugë (1), Gracia, Peisson (1) i Coloma.PARCIALS:2-2, 3-3, 1-4 i 3-2.ÀRBITRES:Jaumandreu i Iñesta.

sabadell 8 mediterrani 7

ASTRALPOOL SABADELL:Mardones, Sergi Cabanas (1), Carrillo (1), Matoso (1), Gorria, Bustos, López-Escribano (3), Muller (1), Fenoy, Gallego (1), Carrasco i Víctor Cabanas.CE MEDITERRANI:Gasulla, Popadic, Van den Burg, Corres, De Toro, Minguell (2), Garcia (2), Kuznetsov, Flores (2), Rodríguez (1), Bofill i Gasulla.PARCIALS:2-3, 2-2, 1-0 i 3-2.ÀRBITRES:Ortega i Teulé.

El factor piscina no sempre és garantia ni sinònim de victòria, i ahir va quedar clar al Vallès en el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final de la divisió d’honor. Mentre que l’Astralpool Sabadell es va desfer del Mediterrani (8-7), el Terrassa es va encallar contra el Sant Andreu (9-11). Demà els andreuencs tenen l’oportunitat de liquidar l’eliminatòria i els de Sants, de forçar el tercer i definitiu enfrontament.

Malgrat la victòria final, els sabadellencs van haver de suar de valent. Es van avançar en el resultat (1-0), però no van tornar a tenir la iniciativa en el marcador fins al definitiu 8 a 7. El Mediterrani, liderat per l’experimentat Marc Minguell, va acabar al davant en el resultat en el primer i segon quart (2-3 i 4-5). I tot i que els locals van empatar després del descans, el Medi no es va arronsar (5-6 i 6-7), però a l’hora de la veritat van vèncer els sabadellencs.

En l’altre partit, intens i equilibrat, el Terrassa va pagar cara la falta d’encert en les accions de superioritat i tampoc va poder fer res quan el Sant Andreu va obrir una escletxa de tres gols en el tercer quart (6-9).

Avui es podrien saber els primers semifinalistes. L’Atlètic Barceloneta visita el Canoe a Madrid (13.00 h) després de vèncer el primer partit amb autoritat (18-9) i el Barcelona visita Mataró amb la tranquil·litat d’haver guanyat el primer assalt (7-6).