L’Atlètic i el CN Barcelona, semifinalistes

Waterpolo. En la segona jornada de la sèrie de quarts, els mariners han escombrat aquest migdia el Canoe (7-17) i els del club degà han derrotat (4-5), per la tarda, el CN Mataró

L’Atlètic Barceloneta ha estat el primer equip a aconseguir un lloc a la semifinal de la lliga després d’imposar-se amb claredat (7-17) aquest migdia, en el segon partit de quarts, a la piscina del Real Canoe. Els de Chus Martín, que ja havien superat el conjunt madrileny a la piscina de Sant Sebastià (18-9), només han trobat oposició en els primers vuit minuts. A partir del segon període les distàncies s’han obert i al descans ja s’ha arribat amb un clar 3-8. L’escletxa en el marcador s’ha fet més gran després del descans fins a arribar als deu gols de diferència finals. Nou jugadors mariners han marcat i Fran Fernández, amb cinc gols, ha estat el màxim anotador.

L’altre duel de quarts s’ha disputat aquesta tarda i ha estat molt més igualat. El CN Barcelona ha eliminat el CN Mataró després de guanyar-lo al complex esportiu Joan Serra (4-5). Com en el primer partit de la sèrie, els barcelonins s’han imposat per la mínima.