El Fraikin Granollers, eliminat de la copa en els penals

Handbol. El conjunt vallesà ha perdut en un partit molt ajustat contra el Puente Genil, que ha acabat amb empat tant després del temps reglamentari (22-22) com a la pròrroga (27-27)

El Fraikin BM Granollers ha quedat eliminat en els quarts de final de la copa del Rei després de perdre en la tanda de penals contra el Puente Genil per 29-30. Al límit del temps reglamentari s’hi arribat amb empat a 22, unes taules que s’han mantingut després de 10 minuts de pròrroga (27-27). En la fatídica tanda de penals, han marcat Figueras i Cañellas, però les errades de Resina i Tarrafeta han acabat donant la victòria i la classificació per a les semifinals al Puente Genil.

Amb l’eliminació del Granollers, es frustra una hipotètica semifinal catalana, ja que el Barça i el conjunt vallesà jugaven en la mateixa part del quadre. L’equip blaugrana tancarà la jornada de quarts de final aquest vespre (20.30 h) contra l’Atlético Valladolid. En l’altre part del quadre, el Logronyo la Rioja ha superat l’Helvetia Anaitasuna (32-30) en el partit matinal de la competició.