Atletisme

Semenya guanya amb claredat a Doha

Atletisme. Domina la prova de 1.500 amb un temps de 3:59.92, el millor registre mundial del clurs

La sud-africana Caster Semenya, que posseeix uns nivells de testosterona tres vegades per sobre del rang de normalitat en dones a causa d’una alteració genètica, ha dominat la prova femenina de 1.500 metres del míting de Doha, que avui ha inaugurat la Diamond League 2018. Semenya s’ha imposat amb un temps de 3:59.92, nova millor marca personal, rècord de Sud-àfrica i millor registre mundial del curs, que bat el que ella mateixa posseïa (4:00.71). Situada per darrere del grup durant la major part de la cursa, l’actual campiona olímpica i mundial de 800 ha accelerat en els últims 200 metres per batre amb suficiència a la kenyana Nelly Jepkosgei (4:00.99) i l’etíop Habitam Alemu (4:01.41).

En triple salt, el cubà Pedro Pablo Pichardo ha saltat fins als 17,95 metres per guanyar la prova amb la millor marca mundial de l’any. Pichardo ha superat al nord-americà Christian Taylor, bicampió olímpic i tricampió del món, que ha estat segon amb 17,81, en una reedició del míting de Doha de l’any 2015, quan tots dos van saltar fins a tres vegades per sobre dels 18 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)