Rugbi

Quina una!

Rugbi. La primera derrota del curs aparta el GEiEG de la final de la fase d’ascens a la divisió d’honor femenina

geieg 5 El salvador 10

GEiEG:Alarcón, Pérez, Muñoz, García, de Andrés, Castellvell, González, Vélez, Magro, Félez, Mateo, Crosnier, Martínez, Batchellí, Ibáñez –inicial–, Fàbrega, Joly i Meléndez.AUTOCONSA EL SALVADOR:Martos, Ocariz, Raquel García, Mancebo, Vega, Lavergnat, Villa, Suazo, Olías, Álvarez, Gutiérrez, Castro, Pérez, Noelia García, Muñoz –inicial–, Moir.MARCADOR:0-5 Olías (7’), 5-5 Vélez (39’) i 5-10 Noelia García (63’)..

“No ha pogut ser. Ha anat just però elles han estat un equip molt potent i contundent”, va dir Coral Vila després d’encaixar la primera derrota de la temporada, en la semifinal de la fase d’ascens a la divisió d’honor, a un sol partit i amb el factor camp a favor. El GEiEG diu adeu, doncs, a les possibilitats de tornar a la màxima categoria, de la qual va baixar fa un any, en el primer o caixa o faixa que tenia en tot el curs. Una circumstància que, en la final de la fase el cap de setmana que ve, també a partit únic però a camp neutral, no es produeix perquè el vencedor sí que puja directament i el perdedor juga una promoció contra el penúltim de la Liga Iberdrola, el Sanse Scrum.

“Han estat superiors en la melé, i en la primera part elles han estat superiors”, va indicar l’entrenadora del GEiEG, que va empatar el partit amb una marca de Judith Vélez superada la mitja hora de joc sota la pluja. “Elles han estat més contundents, i a nosaltres ens ha perjudicat molt que féssim cops de càstig”, argumentava Vila, en referència al desenllaç. “Era o tot o res. Elles venien molt mentalitzades i fa un parell d’anys que intenten pujar i se’n queden a les portes. És un equip que m’ha agradat com juga”, va explicar.

Les castellanes, segones del seu grup de la fase després de perdre 8-0 contra el Sevilla, jugaran la final amb el conjunt andalús, que va apallissar 50-0 La Única basc, el segon del grup del GEiEG (32-7 a Palau en l’últim partit de la lligueta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)