Tennis

Una imatge millorada

Tennis. Djokovic elimina Nishikori en la primera eliminatòria a Madrid i assoleix tot just la sisena victòria del curs amb un joc millor

Novak Djokovic va vèncer Kei Nishikori en la primera eliminatòria del Masters 1000 de Madrid (7-5 i 6-4). Aquesta tot just és la sisena victòria del serbi, ex-número u del món, aquesta temporada. El duel amb Nishikori –reedició de les semifinals del 2016, guanyades per Djokovic– era el més atractiu de la jornada, malgrat que els dos jugadors hi van arribar en hores baixes. Djokovic va oferir una imatge molt millorada, va controlar els ritmes del partit i es va classificar per a la pròxima eliminatòria, que jugarà contra el vencedor del partit d’avui entre Daniil Medvedev i Kyle Edmund. En dones, Maria Xaràpova va eliminar Irina-Camelia Begu (7-5 i 6-1). En dobles, el català Marcel Granollers i Pablo Cuevas van guanyar Juan Martín del Potro i Dominic Thiem (6-3 i 7-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)