Tennis

Ramos remunta i es classifica

Tennis. El jugador català va aixecar un set contra l’alemany Gojowczyk i jugarà la segona eliminatòria contra Cuevas. Halep ni es despentina i Suárez elimina Svitolina, la quarta favorita

Albert Ramos va protagonitzar una remuntada en el partit de la primera eliminatòria del Masters 1.000 de Madrid. El jugador català va perdre el primer set contra l’alemany Peter Gojowczyk, però va aconseguir capgirar el marcador i classificar-se per a la volta següent (5-7, 6-2 i 7-5). Ramos va desaprofitar dues pilotes de partit amb 5-4 en el tercer set, però no va deixar escapar la victòria. El seu proper rival serà l’uruguaià Pablo Cuevas, company del català Marcel Granollers en el quadre de dobles, que es va desfer del nord-americà Jack Sock (12) per 6-7 (5), 6-4 i 6-0. “El partit ha estat molt igualat, d’anades i vingudes, hem hagut de parar per la pluja i crec que he fet un gran treball mentalment, perquè ha estat molt dur”, va valorar Ramos.

En el quadre femení, la cap de sèrie número u, la romanesa Simona Halep, no es va despentinar per derrotar la belga Elise Mertens (6-0 i 6-3). La canària formada a Catalunya Carla Suárez va tenir molta més feina per eliminar la quarta favorita, la ucraïnesa Elina Svitolina (2-6, 7-6 i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)