Ciclisme

Battaglin s’endú la cinquena etapa del Giro

Ciclisme. El corredor italià del LottoNL ha estat el més ràpid en l’esprint final de Santa Ninfa, en una jornada sense canvis a la general, que continua liderada per l’australià Dennis (BMC)

Enrico Battaglin (LottoNL) s’ha rescabalat de la tercera posició que va signar ahir en la quarta etapa del Giro i avui ha estat el més ràpid en l’esprint a Santa Ninfa, on ha acabat la cinquena etapa que havia sortit d’Agrigento 153 km abans. És el segon italià que s’embutxaca una etapa després de les dues victòries d’Elia Viviani. El corredor de 28 anys, que ja havia guanyat dues etapes el 2013 i el 2014, s’ha mostrat superior a Giovanni Visconti (Bahrain), José Gonçalves (Katuixa) i Maximilian Schachmann (Quick-Step). La general no ha patit canvis substancials i continua encapçalada per l’australià del BMC Rohan Dennis, seguit de Tom Dumoulin (Sunweb).

La jornada ha estat condicionda per una maratoniana escapada de Ryan Mullen (Trek-Segafredo), Laurent Didier (Trek-Segafredo), Eugert Zhupa (Wilier Triestina-Selle Italia) i Andrea Vendrame (Androni), que han començat una aventura matinera que els ha tingut pràcticament tota l’etapa al davant, encara que al final han estat engolits pel gran grup.

Demà es viurà el primer final a dalt amb l’ascens a l’Observatori Astrofísic de l’Etna que servirà per descobrir l’estat de forma dels candidats a la victòria final. El britànic Chris Froome (Sky) hi arribarà amb un endarreriment de gairebé un minut respecte Dumoulin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)