Més esport

L’Eger serà el rival mariner en quarts

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta jugarà contra els hongaresos en el debut en la final a vuit del juny a Gènova

OLYMPIACÒS 14 BARCELONETA 10

OLYMPIACÒS:Pavic, Mylonakis (1), Delakas, Genidounias (3), Fountoulis (1), Nikolaidis (2), Dervisis (1), Buslje, Mourikis (1), Gounas (1), Argyropoulos (2) i Obradovic (2).ATLÈTIC BARCELONETA:Linares, Famera (2), Granados (1), Munárriz (3), Vrlic, Larumbe, Paul, Fernández (1), Tahull (2), Perrone (1), Mallarach i Alejandro Bustos.PARCIALS:4-2, 2-3, 5-3 i 3-2.ÀRBITRES:Nenad Peris (Croàcia) i Attila Marosvari (Hongria).

szolnoki 14 sabadell 4

SZOLNOKI:Kardos, Gocic, Zalanki (2), Jansik (1), Mezei (2), Younger (3), Prlainovic (1) -equip inicial-, Batori, Aleksic (3), Cuk (1), Kis i Fulop (1).CN SABADELL:Mardones, Sergi Cabanas, Gorría, Javier Bustos (1), López Escribano, Muller, Carrasco (1) -equip inicial-, Carrillo, Matoso, Fenoy (1), Gallego i Víctor Cabanas.PARCIALS:3-1, 2-1, 5-0 i 4-2.ÀRBITRES:Sebastien Dervieux (França) i Luca Castagnola (Itàlia).

L’Atlètic Barceloneta s’enfrontarà a l’Eger hongarès en els quarts de final de la final a vuit de la lliga de campions que es disputarà a Gènova entre el 7 i el 9 de juny. En el cas de vèncer jugarien les semifinals contra el vencedor del duel l’Olympiacòs i l’Spandau.

Ahir, els mariners van acomiadar la fase de grups amb una derrota a la piscina de l’Olympiacòs grec (14-10), líder del grup A. El contratemps, sumat a la victòria del Jug croat contra el Dynamo Moscou, va relegar els catalans a la tercera posició, quan havien començat el dia segons.

La igualtat va presidir el duel, si bé els locals van anar sempre al davant. Els grecs van clavar l’estocada definitiva en el tercer quart amb un parcial de 5 a 3, que els va permetre afrontar els últims vuit minuts amb tres gols d’avantatge (11-8). El màxim golejador dels catalans va ser Alberto Munarriz (3).

L’altre representant català en la competició, l’Astralpool Sabadell, també va sortir derrotat de la piscina del vigent campió d’Europa, el Szolnoki hongarès (14-4). Els de Chava Gómez no van tenir cap possibilitat i d’aquesta manera s’acomiaden de la competició com a setens del grup B, amb tres victòries. Els vallesans havien afrontat la fase de grup com una oportunitat per créixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)