Ciclisme

Simon Yates, nou líder al Giro d’Itàlia

Ciclisme. El britànic del Mitchelton fa una exhibició en el final d’etapa a l’Etna, amb triomf per al seu company d’equip Esteban Chaves

Simon Yates (Mitchelton) és el nou líder a la general del Giro d’Itàlia, després del final d’Etapa a l’Etna en una etapa que ha guanyat el colombià Esteban Chaves, darrer supervivent d’una escapada de 28 corredors en la qual hi era David de la Cruz (Sky).

El britànic ha marxat del grup de favorits, ja sense el mallot rosa Rohan Dennis (BMC), quan Chaves liderava la cursa en solitari a 1,4 quilòmetres per arribar a l’Etna. Llavors, un dels bessons Yates, s’ha mostrat a un nivell molt superior a la resta d’aspirants a la general i, veient que ningú li agafava la roda, ha enllaçat de seguida amb Xavito, a qui ha cedit el triomf d’etapa.

Simon Yates (Mitchelton) lidera la general del Giro després de les sis primeres etapes, tres a Israel i tres a Sicília, amb 16 segons d’avantatge respecte el vencedor del 2017, Dumoulin (Sunweb), i 1:10 sobre Froome (Sky), que és vuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)