Futbol sala

Davant l’últim gran repte

Futbol sala. El Barça inicia contra el Saragossa (13.15 h, TDP) l’assalt a la lliga, la darrera competició del curs i un títol que fa quatre temporades que no guanya

El Barça Lassa té al davant un mes frenètic per afrontar el darrer gran repte de la temporada. El conjunt blaugrana, alliberat després de guanyar la copa del Rei la setmana passada a Càceres, anhela un nou títol que fa gairebé cinc anys que no guanya. “Volem la lliga i ho volem tot. Sempre sortim a guanyar-ho tot. Però la lliga és el torneig més exigent de tots i arribar a la final ens dona accés a Europa. És molt important”, analitza Andreu Plaza, tècnic del Barça. “Guanyar les cinc copes del Rei ja és molt complicat i ara se’ns demana que guanyem cinc lligues. No correm. Anem pas a pas, que tenim una primera pedra molt dura”, afegeix Sergio Lozano, un dels capitans de l’equip, amb referència al rival de demà (13 h, Teledeporte).

El Saragossa, el rival en els quarts de final en una eliminatòria al millor de tres partits, és l’equip que els va eliminar en els quarts de final de la copa d’Espanya d’enguany, ha acabat setè la lliga i ha fet una temporada per emmarcar. Els aragonesos combinen l’experiència d’homes com Nano Modrego o Retamar amb la joventut i el talent d’altres de més joves, com ara Adri Ortego, el seu màxim golejador. “Ens van donar un ensurt en la copa, hem d’estar atents perquè no torni a passar. Al cap i a la fi, això va de ficar la pilota dins i aleshores no va entrar”, diu Sergio Lozano. “Hauríem de guanyar i esperem no haver d’anar al tercer partit. Moralment i anímicament estem molt bé. La inèrcia és molt bona i esperem aprofitar-la”, conclou Plaza, que té tots els jugadors a la seva disposició i al 100%.

El cas Marc Tolrà, un tema complex

Ja fa tres setmanes que Marc Tolrà, tercer capità de la plantilla i home important en els esquemes del cos tècnic des que va començar la temporada, està apartat de la dinàmica del dia a dia del Barça Lassa. Tolrà va caure de la convocatòria per al darrer partit de la lliga regular, no va viatjar a Càceres per jugar la final de la copa del Rei, és el descartat en el primer partit del play-off i no s’entrena en solitari. “És un tema esportiu. Només n’hi poden anar 14 i n’ha de quedar un fora. Hi ha jugadors que estan millor que ell”, va dir ahir Andreu Plaza, el tècnic del Barça, que fa un parell de dies va assumir que hi havia hagut un problema de règim intern entre ell i el cos tècnic. “És un tema complex i que no agrada viure. Han de parlar el Marc i l’Andreu entre ells i arreglar el problema. La resta de jugadors estem tranquils i esperem que se solucioni”, hi va afegir Sergio Lozano, un dels capitans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)