Tennis taula

El Vic s’avança en la final

Tennis de taula. Va guanyar per un ajustat 3-2 al Metz i es jugarà el títol de la copa europea ETTU divendres vinent a França

El Girbau Vic es va avançar en la final de la copa europea ETTU al derrotar per un ajustat 3-2 al Metz francès en el partit d’anada de la final. El conjunt osonenc es jugarà el títol en el partit de tornada que es disputarà el proper divendres dia 18 a les instal·lacions del conjunt francès. Dos punts de la veterana luxemburguesa d’origen xinès Nia Xia Lian i un altre força inesperat de la granadina Ana Garcia van portar al triomf.

En el primer partit la xinesa del Vic Tingting Wang va ser superada contra pronòstic per 1-3 per la francesa Carole Grundisch, i en el segon Nia Xian Lan va haver de posar a sobre la taula tota la seva experiència per vèncer a la jove xinesa Xin Liu del conjunta francès (3-2) i va igualar l’encontre. Ana Garcia va aconseguir un punt inesperat i molt valuós quan va derrotar per 3-2, a la francesa Pauline Chasselin. La jove granadina del conjunt osonenc va aconseguir la victòria remuntant un 0-2 en contra i superant dues pilotes de partit en el cinquè joc. La seva victòria va posar al Vic per davant amb el 2-1 en el marcador. Tingting Wang tampoc va poder guanyar el seu segon partit i va caure contra la Xin Liu (1-3). Ni Xia Lian va superar Carole Grundisch per 3-2 i va completar la victòria per 3-2, i amb un total de jocs de 11-12 que poden tenir la seva importància en el partit de tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)