Ciclisme

Carapaz (Movistar) dona a Equador el primer triomf en el Giro

Ciclisme. El jove escalador ha sorprès els favorits en un atac sota la pluja a menys de dos quilòmetres del cim de Montevergine di Mercogliano

El jove escalador del Movistar Richard Carapaz ha fet història en la vuitena etapa del Giro en convertir-se en el primer ciclista del seu país que guanya una etapa en la cursa italiana i en qualsevol gran volta a Europa. Carapaz ha atacat solta la pluja amb molta força en els dos últims quilòmetres del coll de Montevergine di Mercogliano, just quan els favorits s’estaven vigilant els uns als altres. Ha superioritat amb gran facilitat l’últim supervivent de l’escapada del dia, l’holandès Koen Bouwman (Lotto Soudal) i ha resistit l’empenta final de David Formolo (Bora) i Thibaut Pinot (FDJ).

En la general no hi ha grans canvis tot i que Chris Froome (Sky) va caure en plena ascensió final. Simon Yates (Mitchelton-Scott) manté 16 segons d’avantatge respecte de Tom Dumoulin (Sunweb).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)