Més esport

El Terrassa s’avança

Waterpolo. Els egarencs van assaltar Sabadell en el primer partit de l’eliminatòria de semifinals i estan a una victòria de passar a la final

sabadell 6 terrassa 11

ASTRALPOOL SABADELL:Mardones, Sergi Cabanas (1), Carrillo (1), Matoso (2), Gorria, Bustos, López-Escribano (1), Muller (1), Fenoy, Gallego, Carrasco i Víctor Cabanas.CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (3), Mora (1), Alarcon (3), Òscar Aguilar, De la Fuente, Sánchez, Salvador, Agulha (1), Galeev (2), Rodríguez i Pericas (1).PARCIALS:0-2, 3-3, 1-4 i 2-2.ÀRBITRES:Àlex Ortega i Oriol Jaumandreu.INCIDÈNCIES:Primer partit de les semifinals del ‘play-off’ de lliga entre el Sabadell i el Terrassa.

El CN Terrassa va assaltar el feu sabadellenc de Can Llong en el primer partit de les semifinals i es troba a només una victòria d’accedir a la final. Els de Dídac Cobacho van tenir sempre la iniciativa en el marcador i van acabar guanyant amb més comoditat de la prevista i dimecres podrien resoldre l’eliminatòria.

Els egarencs han fonamentat la victòria en una eficient tasca defensiva que els ha permès mantenir la porteria a zero durant el primer parcial, que ha acabat 0-2. El segon quart ha estat més equilibrat, però el Terrassa ja havia avançat feina (3-5). El duel vallesà va quedar sentenciat després del descans gràcies al parcial visitant d’1-4 (4-9).

L’Atlètic Barceloneta domina l’altra semifinal després de vèncer el Barcelona en el primer partit (15-2) i demà pot confirmar el passi a la final.