Més esport

Preus populars per a les competicions esportives

Jocs Mediterranis. Dijous es posaran a la venda les entrades, que costaran entre 6 i 25 euros

Al voltant de 200.000 entrades de les competicions esportives i les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que tindran lloc entre el 22 de juny i l’1 de juliol pròxims, es posaran a la venda dijous, 17 de maig. Els preus oscil·laran entre els 6 i els 25 euros, en el cas de les competicions, i els 15 i els 80, en el cas de les cerimònies, i només es podran adquirir des de la pàgina web de Ticketmaster i la seva aplicació mòbil, i en un punt de venda situat en el centre comercial Parc Central de Tarragona. No es posaran a la venda entrades per a les competicions que es desenvoluparan a l’aire lliure, com ara el ciclisme, el triatló, la vela i l’esquí nàutic, ja que es poden seguir lliurement des d’espais públics. Ni tampoc per a golf ni tir al plat, ja que la configuració d’aquestes proves no permet que el públic els segueixi. Sí que caldrà entrada per veure les 200 sessions que, en total, hi haurà de les competicions de natació, waterpolo, atletisme, bàdminton, bàsquet 3 × 3, handbol, boxa, esgrima, futbol, gimnàstica rítmica i artística, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, esport de boles, piragüisme, rem, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, voleibol i vòlei platja.

D’altra banda, el 10 de maig es va obrir un període de venda anticipada d’un nombre limitat d’entrades per a comitès olímpics nacionals i patrocinadors dels Jocs Mediterranis, que es tancarà demà, dimecres, 16 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)