Futbol sala

Ferrão calibra el fusell

Futbol sala. El brasiler és la gran arma ofensiva del Barça i dissabte passat, en el primer duel de quarts de final del ‘play-off’ contra el Saragossa, va superar el seu millor registre anotador

Que el Barça confia gran part de les seves opcions en atac en Ferrão no és cap novetat. “Se’ns critica que tenim Ferrãodependència, però és un jugador determinant i és un luxe tenir-lo. No seria normal no fer-lo jugar 20-22 minuts per partit perquè ens aporta molt”, comenta Andreu Plaza, el tècnic blaugrana. Dissabte passat, en el partit inaugural de la sèrie de quarts de final del play-off pel títol de lliga contra el Ríos Renovables de Saragossa, el pivot brasiler del Barça va ser determinant fent dues de les quarte dianes que va marcar el Barça per guanyar el partit al pavelló Siglo XXI. Dues dianes que van servir al brasiler per assolir els 40 gols en aquest curs i superar el seu màxim registre anotador des que està al Barça –39 gols va fer l’any passat–. “Les xifres estan molt bé i n’estic orgullós, però el que em fa més feliç és que ajuden l’equip. M’agrada posar sempre l’equip al davant de les individualitats”, diu Ferrão, pitxitxi de la lliga amb 29 dianes, que assumeix que encara té marge de millora, sobretot en alguns aspectes defensius.

Avui (21.30 h, Esport 3) el brasiler té una nova oportunitat d’ampliar el seus registres anotadors en el segon partit de la sèrie de quarts del play-off contra el Saragossa. Un triomf classificaria el Barça per a les semifinals. “Vam fer un pas molt important, però volem tancar-ho al més aviat possible al Palau”, comenta Plaza, que considera que els aragonesos vindran sense pressió i el seus homes no poden perdre en cap moment la concentració. “En el primer partit, ens va faltar fluïdesa. Hem de millorar això”, conclou el tècnic del Barça, que, a excepció de Marc Tolrà, apartat, té tot els jugadors a la seva disposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)