Waterpolo

El Barceloneta, per la via ràpida

Waterpolo. El conjunt mariner torna a golejar el CN Barcelona i ja espera rival per conquerir la seva dotzena lliga consecutiva. El CN Terrassa afronta amb avantatge la semifinal contra el Sabadell

cn barcelona 1 barceloneta 11

CN BARCELONA:Lorrio, Davie, Tomasa, Zinurov, R. Valera, F. Valera, Esteller, Nispeling, Montes, Gomà, Marsal i Van Ijperen.ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados (2), Munárriz, Vrlic (1), Larumbe, Paul, Fernández, Tahull (2), Perrone, Mallarach (3), Bustos i Linares.PARCIALS:0-2, 0-4, 0-3 i 1-2.ÀRBITRES:Gómez Pordomingo i Galindo Moreno.COMENTARI:Segon partit de la semifinal jugat a la Nova Escullera.

L’Atlètic Barceloneta no va fer cap concessió al CN Barcelona i ja espera rival per conquerir el seu dotzè títol de lliga consecutiu després de golejar per un contundent 1-11 en el segon assalt de la semifinal, jugat a la Nova Escullera. Com en el primer partit de la sèrie (15-2), el conjunt cenebista va tenir molts problemes per superar l’entramat defensiu mariner i a la mitja part ja perdia per 0-6, amb tres gols de l’esquerrà Blai Mallarach. De fet, l’equip de Toni Esteller només va poder anotar en l’últim quart, a càrrec d’Eric Marsal. Per part del conjunt de Chus Martín, a més de Mallarach, també van destacar les dues dianes d’Álvaro Granados i Roger Tahull.

La segona semifinal es preveu molt més igualada, tot i que el CN Terrassa podria certificar avui mateix l’accés a la final si és capaç de tornar a superar el CN Sabadell (20.30 h a la piscina de l’Àrea Olímpica), tal com va fer diumenge a Can Llong (6-11). L’equip de Dídac Cobacho tornarà a posar a prova el seu potencial defensiu, tot i que els de Chava Gómez han vençut en els seus cinc últims enfrontaments a Terrassa. En cas de necessitar-se un tercer partit, es jugaria dissabte a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)