Futbol sala

El Barça fa bons els pronòstics i ja és a semifinals

Futbol sala. Els blaugrana superen (4-1) el Ríos Renovables de Saragossa i ja esperen rival en la propera fase del ‘play-off’ de lliga

El Barça ja és a les semifinals del play-off de la lliga. Els blaugrana han fet la feina per la via ràpida i han superat el Ríos Renovables de Saragossa per 4-1 en el segon partit de l’eliminatòria de quarts de final. Els homes d’Andreu Plaza, que ja havien guanyat el primer punt dissabte passat a la capital aragonesa, han complert amb els pronòstics avui al Palau Blaugrana i esperen rival.

El Barça ha dut la iniciativa del duel durant tot el primer temps. Les opcions de la primera rotació blaugrana les ha aturat Ivan Bernad que, com ja va passar en el primer partit, ha fet una actuació magnífica i ha mantingut el tipus durant els quaranta minuts. No ha volgut ser menys Juanjo que, en l’equador del primer temps, ha tret dues mans prodigioses per salvar la primera diana aragonesa. Qui si que ha estat encertat és Adolfo que ha fet l’1-0 després d’una gran jugada individual (11’). El Barça ha sabut adormir el duel a les acaballes del primer temps però, un darrer estirabot del mateix Adolfo, en un contraatac, ha servit perquè Rivillos donés una nova estocada als aragonesos.

L’inici del segon temps ha estat lent i espès. Només una diana d’Adri Ortego (27’), després d’una jugada assajada, ha activat els dos conjunts. El partit s’ha ennegrit, els àrbitres hi han post una mica de salsa i només Ferrão, amb un gran xut amb la cama esquerra, ha sabut calmar els ànims quan el Saragossa semblava tenir l’empat més a prop. El brasiler, que ja va ser determinant en el primer partit, ha fet el seu 41è gol de la temporada.

El Saragossa ho ha intentat en els darrers cinc minuts amb Ortego fent de porter jugador però ha estat Sergio Lozano qui ha fet el definitiu 4-1 (40’). El Barça ja és a semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)