Handbol

Cañellas confia en el Valladolid

Handbol. El central del Fraikin Granollers espera que la rivalitat entre lleonesos i val·lisoletans afavoreixi el seu equip, que dissabte es juga un lloc en la Champions amb l’Ademar

La bona temporada del Fraikin Granollers en la lliga Asobal l’ha portat a disputar el segon lloc de la classificació amb l’Ademar de Lleó fins a la darrera jornada, que es jugarà aquest dissabte en horari unificat, a partir de les 17 hores. L’equip d’Antonio Rama pot, doncs, aconseguir un lloc en la Champions del curs que ve si supera d’un punt el conjunt lleonès o empata. I això passarà si guanya el Quabit Guadalajara al Palau d’Esports de la capital vallesana i l’Ademar perd, o empata, a la pista del Recoletas Atlético de Valladolid.

“A nosaltres ens toca fer la nostra feina, que és guanyar els dos punts contra el Guadalajara”, considera Marc Cañellas. El central del Granollers és conscient que trobaran un rival en hores baixes: “Han passat una mala ratxa, han tingut problemes econòmics, però igualment ho haurem de donar tot.” Cañellas, que podria jugar al Kristianstad suec la temporada que ve, espera que l’Atlético de Valladolid els doni un cop de mà: “Haurem d’esperar que l’Ademar no guanyi el seu partit. Segur que a Valladolid els agradarà molt guanyar-los i deixar-los sense la Champions, per la rivalitat que hi ha entre les dues ciutats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)