Ciclisme

El líder s’exhibeix en el final de l’onzena etapa del Giro

Ciclisme. L’anglès Yates (Mitchelton) ha guanyat la seva segona etapa i ha tornat a mostrar un bon moment de forma. Dumoulin (Sunweb) ha cedit dos segons i Froome (Sky), quaranta

Simon Yates (Mitchelton) ha corroborat el seu bon estat de forma i s’ha imposat en l’onzena etapa del Giro que li serveix per reforçar la primera posició a la general. L’anglès ha atacat en el tram final de l’etapa entre Assís i Osimo (156 km), entre els dos murs finals, i, encara que mínimament, ha aconseguit ampliar la diferència amb els seus rivals. El neerlandès Tom Dumoulin (Sunweb) ha perdut dos segons i el britànic Chris Froome (Sky), quaranta. Aquesta és la segona etapa que s’adjudica Yates amb el mallot rosa.

Més enllà del final explosiu, la jornada ha transcorregut amb més calma que la d’ahir. Els corredors han sortit actius d’Assís i han dificultat la consolidació de l’escapada. Després de més de vint quilòmetres de l’inici, l’espanyol Luis León Sánchez (Astana) i l’italià Alessandro de Marchi (BMC) s’han avançat i poc després s’hi han afegit els italians Fausto Masnada (Andoni), Alex Turrin (Wilier) i Mirco Maestri (Bardiani). Els aventurers han estat engolits pel gran grup a cinc quilòmetres de la meta, just abans del primer dels dos murs finals.

A partir d’aquí s’han succeït els atacs. Zdenek Stybar (Quick Step) i Tim Wellens (Lotto) han destapat la capsa dels trons. Però l’atac més fructífer l’ha signat el líder, Simon Yates.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)