Atletisme

Fifa, suspès per quatre anys per l’Agència Espanyola Antidopatge

Atletisme. L’atleta és un dels implicats en l’Operació Chamberí, que es va destapar a finals d’octubre quan es van trobar substàncies prohibides al seu domicili de Santa Coloma de Gramenet

L’Agència Espanyola Antidopatge (AEPSAD) ha suspès per quatre anys Ilias Fifa, campió d’Europa de 5.000 m a Amsterdam 2016, per la seva implicació en l’anomenada Operació Chamberí contra el dopatge, que es va destapar a finals del mes d’octubre quan en un registre policial es van trobar substàncies prohibides en el seu domicili de Santa Coloma de Gramenet.

A més de Fifa, també han estat suspesos pel mateix període Ayoub Mokhtar, el seu germà Idriss, i El Mahdi Lahouifi, segons han confirmat a l’agència EFE fonts properes al cas. Contra aquesta sanció els atletes poden recórrer davant el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAE), instància que esgotaria la via administrativa. Fins aleshores,l’AEPSAD no pot fer pública la seva resolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)